CÀSUM L'OLLA ENTERTAINMENT

Gràcies per visitar aquest apartat de la web. Si esperen saber més sobre productes, arrossos, horaris, preus etc s'han ficat on no era. Però no marxin!!! 

Els convidem efusivament a visitar les nostres xarxes socials, on hi trobaran molta informació relacionada amb el Càsum l'Olla Restaurant (com és d'esperar) i també amb el Càsum l'Olla Entertainment.

 

Què és CO Entertainment?

Simplement és un servei per a clients i visitants. Una manera de fer publicitat dels productes i serveis ben diferent i, esperem, entretinguda. Té un estil desenfadat i un to humorístic.

Hi ha més de 700 publicacions en forma de "mems". Un mem és una forma d'expressió moderna a Internet, un text i una vinyeta. 

Aquesta vessant humorística està fortament consolidada des de ben bé l'inici del projecte. Només cal parar compte al nom que li hem posat al nostre restaurant!!!

Durant aquest terrible any 2020 li hem donat un impuls addicional, pensant que el servei té una utilitat. I alhora se n'han indexat una mica alguns continguts mitjançant "sagues".

Les "sagues" són mems amb una mateixa temàtica o plantilla.

Si fan una cerca amb l'etiqueta o "hasthag" #casumlollaentertainment podran veure tots els continguts. Un dels "stories" destacats a Instagram anomenat CO Entertainment hi ha la presentació de les sagues actuals.

Aquest apartat està constantment actiu. Ens podran treure en CO Restaurant però MAI el CO Entertainment!!! (Ho han de llegir amb la veu d'en Mel Gibson a Braveheart per anar bé).

Gràcies per la seva atenció. Esperem haver-los arrencat mig somriure i els esperem a les xarxes socials!!!

Informació de contacte

931.646.672

692.721.442 (només whatsapp)

email: casumlolla@outlook.com

       
   
   

 

 

logo_facebook_azul.jpg

descarga.jpg

tripadvisor.png

descarga.png

descarga_1.png

cardedeusociallogo.png

Localització

C/Àngels 4 (Plaça de la Creu)

Cardedeu (08440), Barcelona

2018 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos