CÀSUM L'OLLA ENTERTAINMENT

Gràcies per visitar aquest apartat de la web. Si esperen saber més sobre productes, arrossos, horaris, preus etc s'han ficat on no era. Però no marxin!!! 

Els convidem efusivament a visitar les nostres xarxes socials, on hi trobaran molta informació relacionada amb el Càsum l'Olla Restaurant (com és d'esperar) i també amb el Càsum l'Olla Entertainment.

 

1000_mems.jpg

(Fita assolida a l'Agost del 2022)

Què és Càsum L'Olla Entertainment?

Simplement és un servei gratuit per a clients i visitants. Una manera de fer publicitat dels productes i serveis ben diferent i, esperem, entretinguda. Té un estil desenfadat i un to humorístic.

Hi ha més de 1.000 publicacions en forma de "mems". Un mem és una forma d'expressió moderna a Internet, un text i una vinyeta. 

Aquesta vessant humorística està fortament consolidada des de ben bé l'inici del projecte. Només cal parar compte al nom que li hem posat al nostre restaurant!!!

Durant aquests terribles anys 2020 i 2021 li hem donat un impuls addicional, pensant que el servei té una utilitat. I alhora se n'han indexat una mica alguns continguts mitjançant "sagues".

Les "sagues" són mems amb una mateixa temàtica o plantilla.

L'any 2022 sembla que no acaba de millorar en molts aspectes, i nosaltres seguim treballant de valent per oferir el millor de nosaltres (tant al Càsum L'Olla Restaurant com) al Càsum L'Olla Entertainment. Ens estem adaptant a les noves tendències dels algoritmes de les Xarxes i els estem oferint continguts en els nous formats de vídeos curts. Es podria dir que hem entrat en la Era del Càsum L'Olla Entertainment 2.0.

Si fan una cerca amb l'etiqueta o "hasthag" #casumlollaentertainment podran veure tots els materials publicats. Un dels "stories" destacats a Instagram anomenat CO Entertainment hi ha la presentació de les sagues actuals i d'altres informacions i novetats.

Aquest apartat està constantment actiu. "Ens podran treure en Càsum L'Olla Restaurant però MAI el Càsum L'Olla Entertainmeeeeeent!!!" (Ho han de llegir amb la veu d'en Mel Gibson a Braveheart per anar bé).

Gràcies per la seva atenció. Esperem haver-los arrencat mig somriure i els esperem a les xarxes socials!!!

Atentament,

@m_estressa Neus i @el _dj_del_casumlolla Sergio (també hi ha els comptes "personals" a disposició).

Informació de contacte

931.646.672

692.721.442 (només whatsapp)

email: casumlolla@outlook.com

       
   
   

 

 

logo_facebook_azul.jpg

descarga.jpg

descarga_1.png

tripadvisor.png

tik_tok.png

LinkedIn_Logo.svg.png

descarga.png

cardedeusociallogo.png

Localització

C/Àngels 4 (Plaça de la Creu)

Cardedeu (08440), Barcelona

2018 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos