PER CONÈIXER LA DISPONIBILITAT DE VARIETATS PER EMPORTAR VISITIN LA PESTANYA "EMPORTAR". 

 

Són l'ESPECIALITAT de la casa. La nostra recepta és particularment saborosa i s'inspira en algunes propostes de la Catalunya Nord i central, però sempre amb el nostre toc personal. El sofregit és molt elaborat, partint d'una confitació de ceba de moltes hores i on es busca, també, la màxima potència dels elements que caracteritzen cada varietat. El color, aroma i gust de cada varietat són ben intensos i seductors. Tots tenen molta personalitat i intentem que es diferenciïn dels de la competència.

Es fan al moment, sota comanda, a partir d'un mínim de dues racions iguals (excepte casos puntuals).

Són el plat principal, el "segon" del menú arrosseria.

Cada dia hi ha arrossos disponibles i també es poden encarregar per emportar.

 


Tenen un bon assortiment de fotografies i videos a les Xarxes sota el Hastag #arrossoscasum


26850037_1172892396146893_6655558175891236920_o.jpg
(arròs melós amb pop de roca, calçots i musclos)

28164938_1193863297383136_7956634761373941820_o.jpg
(arròs melós de verdures de l'hort)

30261608_1233731953396270_1213609809111154688_o.jpg
(arròs caldós amb llamàntol)

Photographer.jpg

 

A més a més dels arrossos, que són el plat que indiscutiblement atreu a més persones a venir a casa nostra i el que més sorprèn i se'n parla, hi ha un bon assortiment de propostes ben suculentes i divertides, que intentem que complementin i/o siguin alternativa als arrossos.

 

I encara més, que diversos entrants o primers plats, són elaboracions pensades per compartir entre diferents persones en una mateixa taula.

Per altra banda, els caps de setmana i festius fem esmorzars de forquilla i entrepans amb pa de coca, i molt més!!! Recuperant receptes del xup-xup...

Hi h milers de fotos i vídeos a Internet!!! A les nostres Xarxes i a Google, Tripadvisor...

 

 

Amanida de verds

Volem destacar les nostres amanides, molt vistoses i divertides totes, amb contrastos de textures i sabors. Habitualment n'hi ha una o més amanides incloses al Menú, tant en el cas diari com del cap de setmana, i possiblement alguna més opcional amb un suplement acord al cost dels ingredients que porta.

Totes van decorades amb unes torradetes especiades que fem a casa i que dónen un toc cruixent i molta originalitat.

 

...Si dubteu, sempre demaneu una bona amanida davant d'un arròs, creiem que és la combinació òptima de menú!!!

 

 

 

 

Patata emmascarada amb ou ferrat

És una proposta molt suculenta, dels entrats més populars. L'origen d'aquest plat es troba al Berguedà. És similar al famós Trinxat de la Cerdanya, però sense col. La patata es cou amb la botifarra negra o amb l'ingredient amb el que "s'emmascari" (normalment botifarra negra però les hem fetes amb més coses i sempre queda boníssima), i la presentem en forma de timbal amb un ou ferrat fet al moment al capdamunt. També es decora el plat amb una torradeta especiada i pot portar una mica d'all i julivert i/o oli de tòfona o oli de pebre vermell... 

 

 

 

Les Patates Cabrejades del Càsum al caliu (les Nostres Braves)

Han arribat recentment per quedar-se als menús. Patata natural varietat Monalisa al forn amb tres salsetes picantetes fetes a casa ... Fa les delícies dels més picantets i picantetes {#emotions_dlg.wink}

 

 

 

 

Croquetes fetes a la nostra cuina

La croqueta"reina" és la de pernil ibèric. I a vegades en fem d'altres ingredients.

(aquestes de la foto eren de cua de bou)

 

 

Cargols del Càsum amb salseta picantona.

Amb un producte fresc de molta qualitat i una salsa ben elaborada, els fanàtics dels cargols hi tentn al Càsum el seu "Temple",  on demanar-los. 

La salsa és el resultat de retocar i millorar típiques receptes "de familia". És una elaboració que atreu a un pbúblic molt concret de persones i quan els fem en gaudeixen de veritat. No els fem sempre. Ara pot demanar-nos que l'avisem quan els tinguem. Ens ho pot demanar sense compromís al Whatsapp 692721442.

 

 

 

 

Creiem que totes les opcions són recomanables i a vegades es fa difícil proposar-ne només una als clients. La tria recaurà en les prefererècies quant a producte (carn/peix) i la gana que es porti.... Aquí hem fet una petita menció d'unes poques propostes, que creiem que es surten una mica més de la normalitat i potser per això ens defineixen més.

 

 

 

 

Els animem a visitar les fotografies que hi ha penjades a les xarxes socials. Diuen que una imatge val més que mil paraules. Ah, i com els algoritmes van una mica despistats els demanem, els preguem que hi deixin uns grossos Likes. Així podrem arribar més lluny.

 

Bon profit!!!

Per a molts, el moment llaminer és el millor de tota la vetllada. Les postres no es queden enrera, tant en presentació com en sabor.

 

Les postres estrella son el pastís de formatge cremós, sense dubte.

Ara bé, des que vam obrir el nostre establiment, hi ha unes postres que són fixes i molt populars. Busquem el millor producte, la elaboració de més confiança i una bona presentació. L'artesania en les postres.

 

Adquirim el Iogurt artesà d'ovella de la Formatgeria La Cleda i el recomanem moltíssim (a més de fer-lo servir per elaborar altres pastissos a casa)

També ens serveixen el Mató de cabra o de vaca de Can Bordoi-Formatgeria Mogent, que estan molt ben fets els dos.  I també fem a casa el nostre Flam de mató, que és una proposta molt recent a la nostra oferta i que agrada molt. El fem sovint però no sempre.

 

El Bailey's té molts fans i nosaltres li dediquem un dels grans pesos pesats dins del tercer acte dels nostres menús. Elaborem Pudding amb aromes de cítrics i de Bailey's, que és relativament nou però des que el vam començar a oferir ja no pot faltar. I més des de ara també elaborem a casa la nostra versió del licor Bailey's...

 

Hi ha multitud de propostes, que creiem que són un gran final d'un bon àpat, que van rotant i que ens agrada tenir de tant en tant: les pannacottes (en diverses versions), el flam de mascarpone,  l'arròs amb llet  a l'estil asturià, la crema catalana, mousses variades, la pinya colada Càsum, el Dràcula del Càsum... 

Fins i tot un sorbet de llimona o un gelat tenen alguna sorpresa...

En construcció

Elaborem a casa alguns licors i esperem que els demanin a la sobretaula!!!

 

Licor de cafè

Limoncello

Bailey's

En construcció

Informació de contacte

931.646.672

692.721.442 (només whatsapp)

email: casumlolla@outlook.com

       
   
   

 

 

logo_facebook_azul.jpg

descarga.jpg

descarga_1.png

tripadvisor.png

tik_tok.png

LinkedIn_Logo.svg.png

descarga.png

cardedeusociallogo.png

Localització

C/Àngels 4 (Plaça de la Creu)

Cardedeu (08440), Barcelona

2018 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos