Els menús es publiquen anticipadament al nostre Facebook i Instagram.

MENÚ DIARI 13,50€

Tots els migdies de dimecres a divendres laborables hi ha un menú que consta de primer, segon i postres a escollir, amb pa i aigua o vi negre de la bóta.

Alguns dels primers són opcions molt adeqüades per a compartir. Sempre aconsellem escollir diferents plats i fer un pica pica.

Una de les opcions de segon o plat principal és un dels arrossos, fet al moment.

A més a més, i per ampliar les opcions, tant de primers, com de segons, especialment d'arrossos,  com de postres hi ha un assortiment de plats amb suplements variables, que es poden escollir sense desfer les avantatges d'un menú.

En cas d'aniversari, es pot substituir les postres per un pastís, sempre que s'encarregui amb mínima antelació.

Hi ha possibilitat de mig menú.

 

MENÚ FESTIUS 18,50€

Tots els caps de setmana i festius (excepte festius especials)  hi ha un menú que consta de primer, segon i postres a escollir, amb pa i aigua o vi negre de la bóta.

De manera similar al funcionament d'entre setmana, alguns dels primers són opcions molt adeqüades per a compartir. Sempre aconsellem escollir diferents plats i fer un pica pica.

Una de les opcions de segon o plat principal és un dels arrossos, fet al moment.

A més a més, i per ampliar les opcions, tant de primers, com de segons, especialment d'arrossos,  com de postres hi ha un assortiment de plats amb suplements variables, que es poden escollir sense desfer les avantatges d'un menú.

En cas d'aniversari, es pot substituir les postres per un pastís, sempre que s'encarregui amb mínima antelació.

Hi ha possibilitat de mig menú.

Són l'ESPECIALITAT de la casa. La nostra recepta és particularment saborosa i s'inspira en algunes propostes de la Catalunya Nord i central, però sempre amb el nostre toc personal. El sofregit és molt elaborat, partint d'una confitació de ceba de moltes hores i on es busca, també, la màxima potència dels elements que caracteritzen cada varietat. El color, aroma i gust de cada varietat són ben intensos i seductors. Tots tenen molta personalitat i intentem que es diferenciïn dels de la competència.

 

Hi ha fotografies a l'àlbum de Facebook anomenat "arrossos".

Es fan al moment, sota comanda, a partir d'un mínim de dues racions iguals (excepte casos puntuals).

Són el plat principal, el "segon" del menú.

Cada dia hi ha arrossos disponibles i també es poden encarregar per emportar.

Els menús inclouen una varietat d'arròs o fideuà i es poden escollir unes quantes opcions amb suplements variables.

 


Varietats més habituals:
Arròs melós de verdures de l'hort.
Arròs del Mercat amb ventre, llengua i bolets.
Arròs muntanyès a l'estil del Berguedà.
Arròs mariner a l’estil de la Costa Brava. 
Cassola d'arròs caldós a la marinera.
Arròs de mar i muntanya "de confiança".
Arròs negre a l'estil de l'Empordà amb allioli. 
Fideuà de mar i muntanya, marinera o negra amb allioli. 

Varietats amb disponibilitat puntual o per encàrrec.
Arròs del Montseny amb porc senglar.
Arròs melós de pollastre de pagès rostit a la catalana amb trompetes de la mort i escamarlans.
Arròs amb bacallà, calamarsets i gambes.
Arròs melós de pop de roca i musclos.
Arròs amb llamàntol (sec, melós o caldós).
Arròs amb popets de platja i favetes.
Rissotto de bolets.

26850037_1172892396146893_6655558175891236920_o.jpg
(arròs melós amb pop de roca, calçots i musclos)

28164938_1193863297383136_7956634761373941820_o.jpg
(arròs melós de verdures de l'hort)

30261608_1233731953396270_1213609809111154688_o.jpg
(arròs caldós amb llamàntol)

1.jpg

A més a més dels arrossos, que són el plat que indiscutiblement atreu a més persones a venir a casa nostra i el que més sorprèn i se'n parla, hi ha un bon assortiment de propostes ben suculentes i divertides, que intentem que complementin i/o siguin alternativa als arrossos.

 

I encara més, que diversos entrants o primers plats, són elaboracions pensades per compartir entre diferents persones en una mateixa taula.

Abans de seguir, us animem a visitar l'àlbum de fotografies anomenat "Altres Plats" del nostre Facebook.

 

Amanides "ben parides"

Volem destacar les nostres amanides, molt vistoses i divertides totes, amb contrastos de textures i sabors. Habitualment n'hi ha una o més amanides incloses al Menú, tant en el cas diari com del cap de setmana, i possiblement alguna més opcional amb un suplement acord al cost dels ingredients que porta.

Totes van decorades amb unes torradetes especiades que fem a casa i que dónen un toc cruixent i molta originalitat.

Com a exemples us presentem:

-Amanida de verds amb formatge curat d'ovella, codonyat, fruits secs i vinagreta de maduixes.

-Amanida de verds amb formatge Brie, maduixes, fruits secs i caramel balsàmic de Mòdena.

-Amanida de verds amb boles de formatge de cabra de Can Bordoi / formatge de cabra gratinat, nous i oli d'alfàbrega.

-Amanida de verds amb formatge Feta, cogombrets agredolços, olives i salsa grega de iogurt.

-Amanida de verds amb bacó saltat, ceba cruixent i salsa Cèsar.

-Amanida de verds amb bacallà esqueixat, seitons i anxoves amb ceba cruixent i romesco suau.

-Amanida tèbia de verds amb de llagostins i gírgoles saltades.

-Amanida de tomàquet Cor de Bou / Barbastro... amb anxoves, formatge fresc i picada d'all i julivert.

....

...Si dubteu, sempre demaneu una bona amanida davant d'un arròs, creiem que és la combinació òptima de menú!!!

 

28959160_1211221848980614_2261695731867844608_o.jpg

 

Patata emmascarada amb ou ferrat

És una proposta molt suculenta, dels entrats més populars. L'origen d'aquest plat es troba al Berguedà. És similar al famós Trinxat de la Cerdanya, però sense col. La patata es cou amb la botifarra negra o amb l'ingredient amb el que "s'emmascari" (normalment botifarra negra però les hem fetes amb més coses i sempre queda boníssima), i es presenta en forma de timbal amb un ou ferrat fet al moment al capdamunt. També es decora el plat amb una torradeta especiada i pot portar una mica d'all i julivert i/o oli de tòfona o oli de pebre vermell... 

 

13445309_731255983643872_7566497824555211430_n.jpg

(foto @demaravillas)

 

 

Cargols del Casum amb salseta picantona.

Amb un producte fresc de molta qualitat i una salsa ben elaborada, els fanàtics dels cargols tenen un nou lloc on demanar-los.

Ens serveix cargol fresc Bové la jove empresa Cargolíssim, especialistes en la cria de cargols a l'aire lliure per al consum, producte de proximitat. 

La salsa és el resultat de retocar i millorar típiques receptes "de familia". És una de les incorporacions més noves i exitoses. Els cargols han arribat per quedar-se entre les propostes habituals dels nostres menús.

 

25299752_1143107839125349_4186351300236258126_o.jpg

 

"Amanida Russa Casum: un espectacle!!!"

Així li diem, per resumir, a la nostra proposta "d'ensaladilla rusa". Coem i pelem les verdures fresques, hi afegim altres ingredients com la tonyina i les olives, fem una maionesa especial, casolana també, amb un toc de mostassa antiga de Dijon i la presentem en forma de timbal i decorada amb exquisideses. Queda realment vistosa, sofisticada i molt bona. Sempre sorprèn.

No és fixe però la tenim sovint i sempre la recomanem per a compartir, doncs és una Tapa nacional...

19787329_1023342651101869_1525594901215955677_o.jpg

 

Rotllet cruixent  (els fa la Cristina)

No rigueu, però la idea neix de la inspiració en el clàssic Rotllet de Primavera xinès. N'hem fet variants amb diversos ingredients. N'hem tingut de Trinxat de la Cerdanya, d'espinacs i salmó, de cua de bou i bolets i els que més estem repetint últimament són els de botifarró ("morcilla") amb calçots (quan és temporada) o amb carbassa , amb poma o ceba confitada...

Tenen forma de caneló i són cruixents doncs l'embolcall és de pasta brick.

Poden ser un entrant meravellós, especialment per compartir, com un plat principal doncs són bastant contundents. La Cristina els enrotlla perquè li queden molt acurats.

 

rotllet.jpg

(foto @annatrash59)

 

Assortiment de botifarres artesanes d'Arbúcies

Definitivament, aquestes botifarres artesanes ens han enamorat. Estan molt ben fetes i són realment bones. Diguem que preferim fugir de les opcions "normals", "clàssiques", "habituals", "comunes"... Per això fins i tot menjar-se una cosa tan simple com una botifarra a casa nostra pot ser tota una experiència.

Les que més sovint tenim són:

de peus de porc,

de mel i mostassa

i de parmesà.

No ens decidim per una favorita. Vosaltres sí?

 

16797729_917341151702020_7560527395986424949_o.jpg

 

Coca negra de recapte

Aquesta també és una proposta relativament recent dins de la nostra oferta gastronòmica.  Potser està a mig camí entre una coca i una pizza però definitivament, el més característic és el seu color negre. L'artesà de Cardedeu que ens les fa incorpora Carbó Activat a la massa per donar-li aquest color. Nosaltres, al damunt, li posem tomàquet, Mozzarella i diverses possibles combinacions d'ingredients. 

Algunes porten més d'un tipus de formatge, d'altres formatge amb sobrassada o xistorra, d'altres botifarra negra/morcilla amb samfaina/ceba confitada... Les opcions són innumerables. Totes es gratinen uns minuts al forn i queden espectaculars.

Les podeu demanar de primer, preferentment per compartir, o bé de segon o plat principal, doncs són ben contundents.

També les tenim sovint amb la base clàssica, depèn de la temporada!!!

29064300_1226267777476021_6677467602072465134_o.jpg

 

Els "guisats de l'àvia" i d'altres xups-xups mítics.

Els peus de porc a la catalana, les galtes estofades, el costellam lacat al forn, el pollastre de pagès rostit, el melós de vedella, la cua de bou, el braó ibèric, les mandonguilles,  la tripa amb cap-i-pota etc... sempre són altament recomanables i els amants d'aquests plats se'n llepen els dits! Totalment unes alternatives a l'altura dels arrossos i potser injustament eclipsades per la fama d'aquests. 

Als clients "multi-repetidors" sovint els animem a tastar, també, qualsevol altra proposta més enllà dels arrossos, de tant en tant.

 

 

 

Creiem que totes les opcions són recomanables i de vegades es fa difícil proposar-ne només una als clients. La tria recaurà en les prefereècies quant a producte (carn/peix) i la gana que es porti.... Aquí hem fet una petita menció d'unes poques propostes, que creiem que es surten una mica més de la normalitat i potser per això ens defineixen més.

No oblideu visitar les fotografies que hi ha penjades a les xarxes socials. Diuen que una imatge val més que mil paraules.

 

Bon profit!!!

Per a molts, el moment llaminer és el millor de tota la vetllada. I no és per menys. Les postres no es queden enrera, tan en presentació com en sabor.

 

Seria difícil recomanar uns per sobre dels altres. Una vegada més, ens atindriem a les preferències (xocolata sí o no, lleuger o contundent...) i també al forat que queda a la panxa donat el tiberi del que portem de menú.

 

Ara bé, des que vam obrir el nostre establiment, hi ha unes postres que són fixes i molt populars. Busquem el millor producte, la elaboració de més confiança i la presentació més sorprenent. L'artesania en les postres.

 

Adquirim el Iogurt artesà d'ovella de la Formatgeria La Cleda i el convertim en un espectacle de copa, a més de fer-lo servir per elaborar altres pastissos a casa.

També ens serveixen el Mató de cabra de Can Bordoi-Formatgeria Mogent, que resulta una proposta molt típica catalana, que seria "Mel i Mató" però amb una petita diferència, que és el que busquem. És de cabra i no de vaca, d'una textura increíble i molt lleuger, us el recomanem. I amb el mató de vaca que els comprem, fem a casa el nostre Flam de mató, que és una proposta molt recent a la nostra oferta i que agrada molt. El fem sovint però no sempre.

 

Potser, el gran gran destacat de tota la nostra llista de postres, seria el Cheesecake o pastís de formatge. Com a novetat, es pot emportar una peça sencera d'un kg aproximadament per només 12€.

 

El Bailey's té molts fans i nosaltres li dediquem dos grans pesos pesats dins del tercer acte dels nostres menús. Elaborem Pudding anglès amb aromes de cítrics i de Bailey's, que és relativament nou però des que el vam començar a oferir ja no pot faltar. També es pot emportar la peça sencera d'un kg aproximadament per només 8€.

 

Amb Bailey's també reguem la copa més exitosa: La Copa de Cafè Escocès amb Bailey's, gelat i crema Chantilly. Hi ha tres alternatives més, la de Jamaica (amb Rom), la suïssa (amb Brandy) i la italiana (amb amaretto). En diem en broma el 2 en 1, cigaló i postres junts.

 

Amb un toc de licor, també hi tenim el nostre Catalanet. Fantàstica copa de Ratafia dels Trabucaires de Cardedeu, amb gelat de torró de Xixona i garrapinyats.

 

Potser, les postres que, definitivament, agraden sempre a petits, mitjans i grans, i més quan són fanàtics de la xocolata, són El Brownie de xocolata negra i nous. Ufff, aquest "pecat" tebi es desfà a la boca i és una explosió de xocolata a la boca... 

 

Un altre gran destacat de la nostra carta de postres és el pastís de formatge o cheesecake, també amb possiblitat d'encarregar-lo per emportar en format de Kilo, per a gaudir-lo a casa entre 6 a 8 persones.

 

Hi ha multitud de propostes, que creiem que són un gran final d'un bon àpat, que van rotant i que ens agrada tenir de tant en tant: les pannacottes (en diverses versions), el flam o pastís de Rosques de Santa Teresa, les lioneses, el pessic de poma o de pastanaga, la tatin de poma, l'arròs amb llet cremat a l'estil asturià, la crema catalana, la pinya colada Casum, el Dràcula del Casum... 

Fins i tot un sorbet de llimona o un gelat tenen alguna sorpresa...

 

Totes les postres es decoren amb alguns dels divertits complements: dentelle de mantega, pets de monja, carquinyolis, xocolata belga, melmelada, sorra d'Oreo, garrapinyats, "nata de veritat", crocanti, mel de romaní, physallis, Peta Zetas, gelée de Limoncello, boletes de gelat...

En construcció

Sobretaula_publicar.jpg

En construcció

Copia_de_emportar_imprimir.jpg

Informació de contacte

931.646.672

692.721.442 (només whatsapp)

email: casumlolla@outlook.com

       
   
   

 

 

logo_facebook_azul.jpg

descarga.jpg

tripadvisor.png

descarga.png

descarga_1.png

cardedeusociallogo.png

Localització

C/Àngels 4 (Plaça de la Creu)

Cardedeu (08440), Barcelona

2018 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos